Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

De Middenvelder Komt Over Van Atalanta Bergamo

OFFICIEEL: Juventus stelt Koopmeiners voor als nieuwe zomeraanwinst

De middenvelder komt over van Atalanta Bergamo

Juventus heeft zaterdagmiddag Teun Koopmeiners officieel gepresenteerd als nieuwe zomeraanwinst. De Nederlandse middenvelder komt over van Atalanta Bergamo en heeft in Turijn een contract getekend tot medio 2027.

Koopmeiners maakt transfervrije overstap

Koopmeiners maakte in 2018 de overstap van AZ naar Atalanta. Bij de club uit Bergamo groeide hij uit tot een vaste waarde en speelde hij de afgelopen seizoenen regelmatig in de Champions League. Zijn contract in Bergamo liep af en daarom kan Koopmeiners transfervrij naar Juventus.

Bij Juventus moet Koopmeiners de concurrentie aangaan met onder anderen Manuel Locatelli, Adrien Rabiot en Leandro Paredes. De komst van de Nederlander moet de middenveldbasis van de Oude Dame versterken.

Juventus betaalt geen transfersom

Juventus hoeft geen transfersom te betalen voor Koopmeiners. De middenvelder had nog een contract tot medio 2023 bij Atalanta, maar mocht transfervrij vertrekken omdat hij niet wilde verlengen. Juventus betaalt alleen een klein bedrag aan opleidingskosten aan AZ, de club waar Koopmeiners werd opgeleid.


Comments